Voetbal: AWC verliest met 4-0 bij HSV Hoek in Zeeuws Vlaanderen

Verslag door Fred Thannhauser
11 november 2023
Na een busreis van 2 uur naar Zeeuws Vlaanderen begint de wedstrijd met veel balbezit voor Hoek en blijft er niet veel meer over dan verdedigen. In de 22e minuut wordt het dan ook terecht 1-0 door verdediger Lars Wantens.
Het spelbeeld blijft daarna hetzelfde en dan scoort topscorer van de 3e divisie, Steve Schalkwijk, na een solo de 2-0.
Er volgen meer kansen, maar AWC-keeper Tijn weet het doel verder schoon te houden. Vermeldenswaard is nog dat de trainer van Hoek rood krijgt door commentaar op de overigens goed leidende scheidrechter.

In de 2e helft komt AWC iets beter in de wedstrijd, maar weet niet te voorkomen dat er nog 2 keer gescoord wordt door Hoek via de invallers Glenn Diedhiou en Jahrdell Constancia.

De terugreis is aangevangen in de wetenschap dat deze tegenstander een maatje te groot was!