Woonboulevard Nijmegen viert 14 oktober groots haar 25-jarig jubileum!

Ondernemers
Van onze redactie
10 oktober 2023

De bekende Woonboulevard Nijmegen staat op het punt om een kwart eeuw woonplezier te vieren en dat wordt gedaan op zaterdag 14 oktober 2023. Al 25 jaar lang is Woonboulevard Nijmegen dé plek voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en kwaliteit voor het interieur, maar op onze speciale jubileum-feestdag kunnen bezoekers zich verheugen op tal van extra activiteiten en speciale traktaties. Wat is er te doen?


Meet & Greet Sonic en Bing
Kom en ontmoet de beroemde kindervrienden Sonic en Bing, die speciaal voor dit jubileumfeest langskomen om met de jongsten in ons publiek te knuffelen en te poseren voor foto's. Het wordt een onvergetelijke kans om deze favoriete karakters van dichtbij te zien! De meet & greet is van 13.00 tot 15.30 uur ter hoogte van Keukensale.

Gratis taart voor de eerste 100 klanten
De eerste 100 klanten die op zaterdag 14 oktober een aankoop doen bij één van de winkels op Woonboulevard Nijmegen, worden getrakteerd op een heerlijke gratis taart. Op vertoon van een kassabon kan, ter hoogte van Keukensale, een gratis taart opgehaald worden, op = op. Mis deze kans niet om te genieten van een zoete traktatie terwijl je op zoek gaat naar geweldige deals en inspiratie voor je huis.

Jubileumaanbiedingen
Speciaal voor de viering van het jubileum hebben de ondernemers speciale aanbiedingen. Mis dit voordeel niet! Op de website is een overzicht met alle aanbiedingen te vinden. Deze aanbiedingen zijn geldig van 14 t/m 22 oktober.

Knutselworkshop voor kids
Speciaal voor de jongste bezoekers is er een leuke knutselworkshop georganiseerd. Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop terwijl ze kunstwerken maken om mee naar huis te nemen.

Grabbelen op zaterdag 21 oktober
Op de woonboulevard zal deze dag een XL-winkelkar te vinden zijn boordevol leuke kleine cadeautjes voor de kids. Op vertoon van een kassabon mag er gratis gegrabbeld worden!

Dus markeer zaterdag 14 en 21 oktober in je agenda en kom naar de Woonboulevard Nijmegen om samen met ons deze mijlpaal te vieren. Meer informatie over het 25-jarig jubileum en wat er de aankomende tijd nog meer te doen is, is te vinden op de socials van de Woonboulevard Nijmegen en op www.woonboulevardnijmegen.nl 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024