Voetbal: Alverna Heren 1 Zaterdagcompetitie maken het zichzelf onnodig moeilijk

Verslag: Leo Peeters
25 september 2023
Blauw Geel '55 - Alverna ZA  5-1

Alverna begon goed aan de wedstrijd en had binnen 2 minuten uit een goede aanval kunnen scoren. Daarna controleerde Alverna de wedstrijd en creëerde nog enkele kansen die er helaas niet ingingen.

Ook enkele vrije trappen rond de 16 gingen er niet in. Blauw Geel toonde zich uiterst effectief, het kwam 2x bij het Alverna doel, en scoorde twee maal voor rust.

Na rust kwam Alverna wederom goed uit de startblokken en creëerde weer kansen, maar weer in de tegenaanval scoorde Blauw Geel 3-0. Daarna scoorde Alverna 3-1 en gingen ze opzoek naar de aansluiting, maar het zat niet mee. Bij Blauw Geel lukte ook echt alles en ze maakten twee doelpunten uit goed opgezette aanvallen: 5-1 eindstand

Kortom de uitslag was zeer geflatteerd, en Alverna heeft het zichzelf vooral heel moeilijk gemaakt.