Voetbal: AWC verliest ongeslagen status tegen Oss'20

Verslag door Guus van Schijndel
18 september 2023

Juist de grote kracht van de Wijchense drde-divisionist AWC ontbrak zondag in het verloren thuisduel met OSS’20: 0-2. De Wijchenaren konden het niet opbrengen om de juiste werklust te tonen, waardoor er een einde kwam aan een ongeslagen reeks van één overwinning en drie gelijke spelen in competitieverband.

Trainer Lodewijk de Kruif zag de tegenstander uit Oss in de tweede helft relatief makkelijk uitlopen via doelpunten van Hicham Haouat en Stan van Ballegooij in de slotfase.

Ook de nodige wissels aan Wijchense zijde mochten niet baten. Een van de grote kansen voor rust afmaken had wél kunnen helpen, zo raakte aanvaller Bas Brussaard de paal. "Maar ook dan was een gelijkspel niet terecht geweest”, oordeelde de oefenmeester.