Vrijdag 15 september, 19 uur: opening Wijchense Kermis bij gemeentehuis!

Van onze redactie
15 september 2023

Van vrijdag 15 tot en met dinsdag 19 september 2023 zijn de Kasteellaan en de kasteeltuin weer één groot attractiepark. Meer dan 40 attracties zorgen voor 100% pretgarantie! Lees hier alles over de kermis!

In de kasteeltuin staat ook dit jaar weer het Funhouse Fire Department en voor de echte waaghalzen op de Kasteellaan de Toxic en de Booster. Maar ook vele traditionele attracties staan er weer, zoals de botsauto’s, Breakdance, bussenspel, eendjes vissen en touwtje trekken. Kijk voor alle attracties op de website van Kermis Wijchen(Deze link gaat naar een externe website).

Op vrijdagavond 15 september openen we de kermis om 19.00 uur officieel. Voor het Huis van de gemeente is er voor de kinderen een meet-and-greet met de Bing en Sula. De kinderen ontvangen een kortingsmunt voor de kermis.

Zaterdag begint de kermis prikkelarm
Kermis biedt al eeuwen veel plezier aan jong en oud. Maar niet voor iedereen is de kermis altijd een feest. Daarom begint de kermis op zaterdag prikkelarm. Speciaal voor mensen die wel van kermis houden, maar niet van alle prikkels die daarbij horen. Dit jaar een extra lange prikkelarme kermis van maar liefst 2 uur. De attracties op de Wijchense kermis doen het op zaterdagmiddag van 13.00 tot 15:00 uur rustiger aan. Er is dan geen harde muziek, geen licht(effecten) en de attracties draaien wat rustiger. Er gelden normale ritprijzen.

De kermis in Wijchen is ook nog steeds betaalbaar. Dat vind je bijvoorbeeld terug in de ritprijzen van de attracties. Zo betalen de kinderen voor de ritjes in de kinderattracties €2,00. Dat is wel zo leuk natuurlijk voor al die opa’s, oma’s, vaders en moeders die hun kroost een leuke middag willen bezorgen. Voor bijna alle andere attracties betaalt u €2,50 (uitzondering mogelijk). Daarbij is de sfeer op de Wijchense kermis altijd ongekend; gezellig druk en sfeervol.

 


Dit bericht delen: