MotoPoint Grave: “Het is nog steeds prachtig motor- en scooter weer!"

Van onze redactie
13 september 2023

Het is nog steeds druk in de prachtige 200m2 grote winkel van MotoPoint Grave aan de Arnoud van Gelderweg 101 in Grave. Dat komt natuurlijk omdat de motorcoureurs veilig op de weg willen in deze lange droge periode waar je heerlijk kan genieten van je motor of scooter!

In de winkel van Yannick en Kevin kun je namelijk prima terecht voor alle accessoires. Tevens kun je er een onderhoudsbeurt uit laten voeren en dan is de haal- en brengservice in de meeste gevallen geheel gratis rondom de regio Grave/Wijchen!

Ook voor het afhandelen van schade en taxaties bent u er aan het juiste adres. Service staat immers hoog in het vaandel van MotoPoint Grave.

“Het onderhoud van jouw motor, scooter of brommer heeft onze prioriteit!”, laten de eigenaren Kevin van Duijvenvoorde en Yannick Poel enthousiast weten. Wat betreft de scooterafdeling vervolgen de specialisten: “Wij repareren en voeren schadeherstel uit aan de meeste grote A-merken scooters."

"Daarnaast verkopen wij nieuwe en 2e hands scooters, zowel benzine- als e-scooters! Zo zijn er de NIU en Retelli E-scooters. Van Retelli zijn we dealer. Tevens is er het bekende brede assortiment motoren van Honda tot ZERO. Kijkt u voor meer info Moto-Point.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen