Museum Kasteel Wijchen doet mee aan Rabo ClubSupport 2023

Cultuur
Van onze redactie
12 september 2023

Museum Kasteel Wijchen doet mee aan Rabo ClubSupport 2023. De Rabobank helpt graag met kennis, netwerk en geld om ambities van verenigingen en stichtingen te realiseren. Als lid beslis jij mee welke clubs en stichtingen dat steuntje in de rug krijgen. Stem jij op Museum Kasteel Wijchen?

Bijdrage aan ‘De Tuun’
Museumtuin ‘De Tuun’ is uniek in Nederland. De tuin vormt een verlengde van de archeologische collectie van het museum. In ‘De Tuun’ zijn planten en kruiden te zien, voelen en ruiken die lokaal werden verbouwd en gebruikt in de late ijzertijd, Romeinse periode en vroege middeleeuwen. De planten in ‘De Tuun’ hebben bij lange periodes van droogte water nodig. Hiervoor heeft het museum een duurzame wens: zinken dakgoten aan het schuurtje met een regenton.

Stemmen
De bijdrage vanuit de Rabobank ClubSupport is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Van 4 tot 26 september 2023 kan jij je stem uitbrengen op jouw favoriete club, vereniging of stichting.

Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Alle leden vanaf 12 jaar van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen via de app of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Stem op Museum Kasteel Wijchen!

Denk bij het uitbrengen van je andere twee stemmen ook aan bijvoorbeeld de Historische Vereniging Tweestromenland.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties