Weet wat je achterlaat bij de Avondvierdaagse

Van onze redactie
15 juni 2023

Het Wijchense initiatief Weet wat je achterlaat is maatschappelijk partner van de Avondvierdaagse. Tijdens het wandelfeest wordt aandacht gevraagd om het restafval te verminderen en dus afval goed te scheiden. En dat niet alleen tijdens het wandelfeest, maar ook thuis.

Duurzaam
Het is elke avond tropisch heet, als de wandelaars van start gaan tijdens deze editie van de Wijchense Avondvierdaagse. Maar de wandelaars, groot én klein, hebben er zin in!

Anders dan andere jaren is er volop aandacht voor duurzaamheid tijdens de Avondvierdaagse. Want de niet te missen, Wijchense beweging Weet wat je achterlaat is ook tijdens dit evenement volop zichtbaar. Omdat veel Wijchenaren, wandelaars en publiek, samenkomen bij de Avondvierdaagse is het een geweldige plek om aandacht te vragen voor duurzaamheid binnen de gemeente.

Uitdaging
Vier dagen wandelen is voor de wandelaars een uitdaging. Maar om tijdens het wandelen ook snoeppapiertjes, drinkflesjes en ander afval goed te verwerken, is ook een uitdaging. Maar Wijchen gaat verder, want ook thuis daagt Weet wat je achterlaat de Wijchenaren uit 1 kilo restafval per persoon per week achter te laten. Als dat doel wordt behaald, wordt daarmee de hoeveelheid restafval gehalveerd binnen de gemeente.

Steeds meer Wijchenaren doen mee. Ga ook de uitdaging aan! Check voor meer info: weetwatjeachterlaat.nl en volg Weet wat je achterlaat op Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen