Wijchense Atelierroute dit weekend onder de zon!

Van onze redactie
1 juni 2023

Het beloven zonnige dagen te worden tijdens de tiende Wijchense Open Atelierroute op 3 en 4 juni - ideaal voor een rondje kunstkijken!

De Atelierroute biedt voor elke smaak wel iets: schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, sculpturen, keramiek, mozaïek, sieraden, textiel- en papierkunst. Op de website staat een overzicht van wat er zoal te zien is aan media en stijlen. Op de overzichtsexpositie in het Kunsthuis kun je van elke deelnemer een werk zien en een handig routeboekje ophalen.

Gastkunstenaars
Onder de zes deelnemers in de Broedplaats  (Kraaijenberg) is een gastkunstenaar: Iryna Hannenko uit Oekraïne schildert in olieverf en aquarel. Bij atelier René (Saltshof) tonen de vijf leden van Maquarel hun werk , en ervaar je de veelzijdigheid van aquarel.

Buitengebied
Mooi weer, goed voor een (fiets)tochtje door het buitengebied: kijk op de kaart en plan een leuke route. Je kunt alle kanten op: richting Alverna, via Wijchen-Zuid naar Balgoij, of naar Bergharen en Batenburg: overal ben je welkom bij creatieve mensen die graag hun werk laten zien.

Wat je ook kiest: kom kijken! Je wordt verwacht.

Correcties

  • Drie deelnemers hebben op het laatste moment moeten afhaken omdat ze ineens hun ateliers uit moesten. Locatie Graafseweg 617 is daardoor komen te vervallen.

  • In het routeboekje staat een verkeerd adres voor Hans van Mameren en Rob Netten (deelnemers 8 en 34); beiden zitten op Vijverlaan 18D.

  •  

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen