Hockey: Een geweldige ontwikkeling voor Jolijn en Floris en een unicum voor MHC Wijchen.

Van onze redactie
25 mei 2023

Deze week zijn Jolijn Mannaerts (MO14-1) & Floris Peters (JO14-1) geselecteerd door de KNHB voor het U15 opleidingsteam. Nog nooit eerder zijn spelers van MHC Wijchen zo ver gekomen in de selectietrainingen.

Deelnemen aan het U15 opleidingsteam betekent veel extra’s. Naast de reguliere trainingen en wedstrijden wordt door de KNHB een uitgebreid programma opgezet. Het programma bevat een extra training met het opleidingsteam op de maandagavond en een aantal onderlinge wedstrijden, tegen de drie andere steunpunten. Uit deze 4 groepen wordt, in de winterstop de U15 nationale Nederlands elftal samengesteld. Meer informatie kun je lezen op de KNHB website: https://www.knhb.nl/over-knhb/knhb-selectieteams

Ook Baltien Libourel is trots op de prestaties van Jolijn en Floris. “We zijn al jaren aan het investeren in (eigen) trainers en dat zien we nu terug. Zo zie je maar weer dat een relatief kleine club als MHC Wijchen kan meedraaien op het hoogste niveau. Met alle vrijwilligers van de club blijven we energie zetten op de jeugd zodat we in de toekomst naast de breedteteams ook tophockey kunnen spelen”, aldus de technisch directeur van MHC Wijchen.

Gefeliciteerd met deze mooie prestatie en veel succes en plezier bij het opleidingsteam U15!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen