Italiaans restaurant Sergio’s voor veel meer dan alleen pizza’s!

Van onze redactie
24 mei 2023

Vanaf februari 2023 is Sergio Lai de eigenaar geworden van zijn eigen: Sergio’s aan de Touwslagersbaan 2A in Wijchen. (Voorheen il Forno). Dat betekent dat u er niet alleen voor overheerlijke pizza’s uitstekend terecht kunt, maar er zijn veel meer gerechten om van te genieten!

De bekende pizza’s, die gebakken worden in speciale houtovenpizza, zijn er in wel 20 soorten. De 30-jarige Italiaan Sergio vertelt over zijn uitbreiding qua gerechten: “We hebben pasta’s met o.a. gevulde rivierkreeft en met truffel, de traditionele lasagne. Maar ook de tagliatelle met bolognesesaus, de sukadesteak en de heilbotfilet zijn een paar van de nieuwe gerechten die we bieden.”

Sergio’s is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00u geopend voor u. Qua prijs/kwaliteitsverhouding zult u bij Sergio’s aangenaam verrast worden. Het duurste gerecht op de kaart is slechts €23,50.

Maar wat een bezoek aan Sergio’s vooral oplevert is, zoals de horecaondernemer laat weten: “Gezelligheid met ambachtelijke, lekkere en betaalbare gerechten net als bij mij thuis in de woonkamer.”

Meer info op www.restaurantsergios.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen