Inzamelactie voor de Kledingbank bij Wijkcentrum Wijchen Zuid

Van onze redactie
23 mei 2023

Op vrijdag 9 juni 2023 van 16.00-19.00 uur is er een inzamelactie voor Kledingbank Nijmegen e.o. bij Wijkcentrum Wijchen Zuid.

Heeft u nog kleding, schoenen of een leuke hoed liggen waar niets mee gedaan wordt? Is het schoon en niet kapot?
Dan waarderen wij het enorm als u dit op bovenstaande datum en tijd komt brengen. Hiermee kan de kledingbank weer veel mensen blij maken!

Kledingbank Nijmegen is er voor mensen uit Nijmegen en omgeving die moeilijk rond kunnen komen. Ze heeft als doel het bestrijden van armoede door te voorzien in de basisbehoefte van kleding. De kledingbank wordt hoofdzakelijk gerund door enthousiaste vrijwilligers.
Iedereen gaat graag goed gekleed, dit is helaas financieel niet voor iedereen mogelijk. De Kledingbank Nijmegen e.o. biedt voor deze groep uitkomst. Het hele gezin kan er voor zomer- en winterkleding terecht. 
De kwalitatief goed gebruikte schone kleding ontvangen ze van particulieren, maar ook restkleding van winkels. Wat gebeurt er met kleding die wordt ingebracht? Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Dit betekent dat alle kleding goed terechtkomt. De kledingbank is heel blij met alle kleding en textiel!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen