Wijchense Impulse Dance Studio bij de Europese kampioenschappen

Van onze redactie
21 mei 2023
Lisa Kluver en Philip van Haren van het Wijchense Impulse Dance Studio melden ons: "Na plotseling geplaatst te zijn voor de Europese kampioenschappen moesten de hiphop-teams van Impulse Dance Studio de afgelopen weken vol aan de bak. Als eerste om de dans weer aan te passen, aangezien we een geblesseerde danser hadden, en als tweede om geld op te halen om de deelname te kunnen bekostigen. De kaartjes waren namelijk 100 euro per stuk voor dansers en toeschouwers en het duurde 4 dagen in plaats van 1 of 2. Dus dat betekende veel heen en weer rijden naar Kalkar Wunderland (D).
De sponsoractie die daarvoor werd opgezet heeft bijna 2000 euro opgebracht, waardoor we de kosten gelukkig hebben kunnen drukken. Bij deze dank voor alle hulp en donaties! 
 
Na een seizoenlang wedstrijden gedanst te hebben waren Gwen Lamers en Ymke Puts gekwalificeerd voor het EK in de solo categorie. Nora van Haren en Pleun van Elk en Lotte van Haren en Gwen Lamers bij de duo's en Out of Control en Variety bij de teams. 
Vrijdag 19 mei waren de voorrondes voor onze twee solisten en de hiphop-teams.
Zaterdag hebben ze allen de herkansingen gedanst en waren daarna helaas niet door naar de finale. 
De duo's mochten zaterdag hun voorronde en herkansing dansen. Nora en Pleun waren helaas net niet door, maar Gwen en Lotte (foto) hadden zich geplaatst bij de laatste 6 van Europa. 
Zondag was deze finale en na een prachtige strijd hebben Lotte en Gwen de 6e plaats in ontvangst mogen nemen. 
 
Super trots gaan wij ons voorbereiden op het sluitstuk van het dansjaar met een grote theatershow in het Mozaïek op 1 en 2 juli. Daarna weer trainen voor het volgende wedstrijdseizoen!"

Dit bericht delen:

Advertenties