Lezing en Workshop Blauwdruk van het Leven bij de bibliotheek

Van onze redactie
20 mei 2023

Nieuwsgierig naar hoe jouw start in het leven je heeft beïnvloed? Wat weet je eigenlijk van jouw start?

Dinsdag 6 juni 2023, 19:30 - 21:30 uur, de Bibliotheek, Campuslaan Wijchen
Toegang Leden € 7,50. Toegang niet-leden € 9,00
Reserveren via deze link.

Wij zijn allemaal geboren, dat hebben we gemeen. Maar ieder van ons werd geboren op zijn eigen manier. En dit zegt veel over jou! Wil jij meer weten over jezelf en jouw geboorteverhaal? Of ben jij als (toekomstig) ouder benieuwd naar hoe je kunt voorkomen dat jij jouw emotionele pijn, angsten en onopgeloste problemen doorgeeft aan jullie baby/kind?

Tijdens de lezing en workshop geven Manon Zuuring en Lisette Kotte je een schat aan informatie over hoe jouw start je gevormd heeft, een blauwdruk is van wie jij nu bent en hoe je in het leven staat. Tijdens deze avond zal je vele ‘aha’ momentjes ervaren, met een lach en een traan. Ineens vallen puzzelstukjes op zijn plaats. Je krijgt tijdens deze bijzondere avond inzicht en herkenning in je eigen gedrag en/of het gedrag van je kind. Bij herkennen begint het. Het mooie is dat je (oude) patronen ook kunt loslaten als ze niet meer nodig zijn.

Lisette Kotte van Wonderwissel is holistisch therapeut en weet uit eigen ervaring hoe het is als het anders loopt dan verwacht door de vroeggeboorte van haar zoon. In haar praktijk werkt ze onder andere vanuit de geboortepsychologie. Ook achteraf is er heel veel mogelijk om een stabiele basis te creëren, óók als je al volwassen bent.

Manon Zuuring is moeder van 6 kinderen, verloskundige, babymassage en -yoga docent en bijna craniosacraal therapeut. Ze raakte door haar ervaringen als moeder en geboortezorgprofessional erg geïnteresseerd in de effecten van de conceptie, zwangerschap en bevalling. De komst van haar vierde kindje maakte haar enorm bewust dat baby's zich deze periode herinneren. Met haar praktijk maan.konijn draagt zij bij aan een zachte start en een warm welkom. Met zachte aanrakingen nodigt zij uit, het lichaam vertelt. Klachten/ongemak krijgen erkenning en begrip door samen te kijken naar de behoefte(n) eronder.


Dit bericht delen: