Voetbal: Titelkansen geslonken voor Alverna-mannen

Sport
Verslag door Henry Remmers
17 april 2023
Alverna's titelkansen zijn na het gelijkspel in de derby tegen Woezik geslonken, op een goed gevuld 'Bospad' eindigde de vermakelijke wedstrijd in 2-2. Deze zellfde middag werden de dames van Alverna wél al kampioen!

De mannen van Woezik waren in de eerste helft de betere ploeg en kwamen door Nick Cornelissen op een 0-1 ruststand.

In de tweede helft kwam Alverna beter in het spel en nam een licht overwicht, dit leidde tot de gelijkmaker van Jesper van Roosmalen, en de 2-1 voorsprong door Jair Roos. Toch liet Alverna in de slotminuten de overwinning uit handen glippen, Daymen Schippers was verantwoordelijk voor de 2-2 eindstand. Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag, maar een laat doelpunt is extra zuur.

Alverna heeft het zich door dit gelijkspel niet makkelijker gemaakt, nog steeds heeft het de kansen in eigen hand, maar dan zal a.s. zaterdag (uit 15:15 uur) gewonnen moeten worden van koploper de Treffers.