Voetbal: Alverna raakt ongeslagen status kwijt

Sport
Verslag door Leo Peeters
20 maart 2023
Alverna is in Beuningen de ongeslagen status kwijtgeraakt, de plaatselijke Boys waren met 3-2 de winnaar. Alverna begon de wedstrijd goed met kansen voor Jair Roos, die voorlangs ging, en een kopbal van Rutger Vonk. Daarna miste Alverna de scherpte en kwam door twee verkeerde passes die onderschept werden, door tweemaal Daan Richter op 2-0 achterstand. diezelfde Richter maakte zijn hattrick compleet en zette Alverna op een 3-0 achterstand.
 
In de tweede helft was Alverna weer bij de les en creëerde drie grote kansen die helaas geen doelpunten opleverden. Vervolgens kwam Alverna terug tot 3-2, maar verder liet Beuningen het niet komen. Ondanks 2x de paal en 1x de lat kwam Alverna niet meer tot scoren, men dacht nog recht te hebben op een strafschop na een vermeende handsbal, maar scheidsrechter Gavrilov ging daar niet in mee. 
 
Ondanks het verlies blijft de koppositie behouden, achtervolger Kolping-Dynamo liep ook averij op tegen Woezik (1-0 verlies). Treffers kwam hierdoor wel dichterbij. Volgende week komt hekkensluiter Leones op bezoek, en treffen Kolping-Dynamo en de Treffers elkaar in Nijmegen.

 

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties