Voetbal: AWC neemt de 3 punten mee uit Zieuwent: 1-3

12 maart 2023

In een een vrij gelijkopgaande eerste deel van de wedstrijd komt AWC min of meer verrassend in de 33e minuut op 0-1 door een kopdoelunt van Youri Hubers uit een voorzet van Fren Stevens. Heel lang kan AWC er niet van genieten, want 3 minuten later valt al  de 1-1 door een doelpunt van Thieme Terhaerdt van de thuisploeg.

RKZV neemt het initiatief en dat leidt tot enkele kansen. In de 41e minuut houdt iedereen de adem in door een ernstige beenblessure van Youri Hubers, die per brancard van het veld wordt gedragen. De rust wordt met 1-1 bereikt.

De thee heeft RKZVC goed gedaan, want de druk komt van die zijde.

Toch valt in de 60e minuut de 1-2 voor AWC door een doelpunt van Dennis Straten. In een slordig vervolg met veel foute pases van AWC zijde. RKZVC weet daar geen gebruik van te  maken en zo komt AWC met een uitbraak in de 91e minuut op 1-3 door een doelpunt van invaller Ries Visser op aangeven van Jorn Reuvers. Een vrij gelukkige overwinning, maar AWC houdt stand in de hogere regionen.