Soamen vullen we veiligheid in met brandweerkorps en wijkagenten!

Van onze redactie
8 maart 2023

Wat kun je doen om brandveilig te leven en hoe trap je niet in babbeltrucs, pinpasfraude of internetfraude? Elke keer ontdekken de politiemannen en brandweermannen nieuwe tips waar zij Wijchenaren graag van op de hoogte brengen.

Soamen op ’n benkske heeft het brandweerkorps van Wijchen en de wijkagenten van Politieteam Wijchen benaderd om voor de deelnemers van Soamen op ’n benkske een informatief programma op te stellen over veiligheid. De deelnemers van Soamen op ’n benkske zijn vooral oudere alleenwonende Wijchenaren. Deze informatieve middag (8 april) in de brandweerkazerne van Wijchen geeft hen meer handvaten om veiliger te wonen en te leven. Natuurlijk is er naast informatie de mogelijkheid om een kijkje in de kazerne te nemen bij het materieel en is er tijd voor gezelligheid. Er is koffie/thee en wat lekkers en we sluiten af met een drankje en een snack

Deze middag is alleen voor de genodigde deelnemers in verband met de beperkte ruimte voor de presentaties. De bijdragen van deelnemers die middag zijn vrijwillig en worden omgezet in een donatie aan de Vrijwillige brandweer van Wijchen. Omdat zij bij nacht en ontij voor Wijchen klaarstaan.

Soamen op ’n benkske is een stichting die activiteiten organiseert voor inwoners in de gemeente Wijchen die veel alleen zijn of zich eenzaam voelen. Daarmee hoopt zij te kunnen bijdragen aan meer ontmoetingen en contacten. De activiteiten variëren qua inhoud en vinden door het jaar heen plaats. Gezelligheid en ontmoeten staan in elk geval voorop.

Om activiteiten toegankelijk en betaalbaar te kunnen houden voor zijn donaties en sponsoring van harte welkom bij Soamen op ‘n benkske. Wil je ook meedoen aan de activiteiten van Soamen op ’n benkske. Aanmelden van nieuwe deelnemers kan door te mailen: benkskewijchen@gmail.com of u kunt de voicemail inspreken van 06-83423258 (wij bellen u dan zo snel mogelijk terug).

Locatie : Brandweerkazerne Wijchen
Bronckhorstlaan 5, Wijchen
Datum: Zaterdag 8 april 2023
Tijd: Van 13:00 tot 16:30 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage (welke ten goede komt aan de vrijwillige brandweer Wijchen)
Aanmelden: benkskewijchen@gmail.com
(let op er is een maximum aantal deelnemers).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je Soamen op ’n benkske bereiken via e-mail:
benkskewijchen@gmail.com of telefonisch tussen 19.00 en 21.00 uur op 06-83423258 (voicemail)

Soamen op ’n benkske               
Elaine van Haren   
Sjaak Jansen  
Peggy van Beek  
Pieter van der Have 
Leonie van den Nieuwenhuijzen


Dit bericht delen:

Advertenties