Wereldvrouwen op 8 maart 2023 in 't Mozaïek Wijchen

Van onze redactie
16 februari 2023

Het is weer tijd voor een gezellige avond voor en door vrouwen uit Wijchen. Alle vrouwen uit Wijchen en omgeving zijn daarom van harte uitgenodigd op woensdag 8 maart van 19:30 tot 22:30 uur in ’t Mozaïek.

Vluchtelingenwerk, Bibliotheek Wijchen, MeerVoormekaar, Hand in Hand en ‘t Mozaïek organiseren op die avond voor de 8e keer WERELDVROUWEN! Deze gratis avond zit vol inspirerende ontmoetingen, interessante workshops, leuke kraampjes en muziek.

De  Huiskamer en de Bibliotheek bieden dit jaar plek aan meer dan 25 activiteiten, stands, workshops, lezingen en optredens. Bovengenoemde organisatoren krijgen steun van diverse vrijwilligers om dit grote evenement weer tot een succes te maken. De afgelopen live edities genoten ruim 300 vrouwen van het gevarieerde aanbod op deze mix van een ladies night en een interculturele inspiratie-avond.

De avond start met een gezamenlijke opening met een TED Talk van een wel zeer inspirerende spreker, waarna iedereen uitwaaiert over de diverse locaties en activiteiten. Uiteraard is er de hele avond weer Wereldmuziek om op te dansen.

Je kan zelf creatief aan de slag bij de diverse workshops, waaronder bloemschikken, kaarsen maken of laat een mooie henna tattoo zetten. Ga langs bij de diverse kraampjes op gebied van voeding, lifestyle en beauty.

Ontmoeting en inspiratie zijn altijd belangrijke thema’s van Wereldvrouwen. Geef een andere vrouw een compliment door een kaartje te hangen aan de complimentenboom, ontmoet andere vrouwen bij het Global Meeting Point of kijk wat jij voor anderen kan betekenen bij het Volunteering Point.

En natuurlijk is Wereldvrouwen geen Wereldvrouwen zonder de bijzondere hapjes en proeverijen van diverse winkels en windstreken. De mooiste gesprekken ontstaan op de Foodcourt, ontmoetingen daar leiden ieder jaar weer tot nieuwe ideeën, samenwerkingen en zelfs vriendschappen.

Er is ook dit jaar weer zoveel te doen, dat het onmogelijk in één bericht te vangen is. Kijk vooral eens op facebook.com/wereldvrouwenwijchen voor alle activiteiten en kom langs op 8 maart. Het is helemaal gratis en vooral heel erg gezellig!

Entree en deelname aan de workshops is gratis. Vrouwen die toch een bijdrage willen geven, vragen wij om een donatie aan de Voedselbank Wijchen mee te nemen in de vorm van lang houdbare artikelen als rijst, pasta, olie, groenten, linzen, kikkererwten en soep uit blik etc.

Datum: woensdag 8 maart 2023. Tijd: 19:30 tot 22:30 uur. Entree: gratis

Voor meer informatie over Wereldvrouwen:
www.facebook.com/wereldvrouwenwijchen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen