Geslaagde Nationale Voorleesdagen op de Paulusschool!

Van onze redactie
3 februari 2023
Wat was het smullen! Al die verhalen op de Paulusschool in Wijchen tijdens de Nationale Voorleesdagen.

We kregen dit enthousiaste verhaal binnen van de juffen en meesters van de Paulusschool in Wijchen-Noord: "De afgelopen twee weken kreeg het voorlezen in Noorderlicht nog meer aandacht dan anders. Juffen lazen voor in de gymzaal en ook kwam er een moeder, opa en de directeur in de klas met een mooi, spannend of grappig verhaal uit de schoolbibliotheek.
Op kussens van thuis werd er in elke hoek in de school voorgelezen door de oudere kinderen aan de kleuters. Een leerzame ervaring voor iedereen! 

En weet je wat de Kinderraad bedacht? Om de burgemeester uit te nodigen om ook te komen voorlezen. Die wilde dat graag en dus konden deze kanjers woensdag met haar in gesprek over wat een burgemeester allemaal doet. 
'Hoe kan het dat nou! Dat de burgeMEESTER een vrouw is!?' De kleuters luisterden samen met de Afdeling Jonge Kind van de Bolster naar het verhaal ' Geweldige Leonidas' van de burgemeester en hebben zomaar ook andere dingen ontdekt!
 
Genietend van een eigen ontbijtje en het volgende mooie verhaal sloten de Paulusschoolkinderen vanochtend smullend deze 20ste Nationale Voorleesdagen af.
 
En ons motto blijft ook de rest van het jaar: Voorlezen? Gewoon doen!"


 


Dit bericht delen:

Advertenties