Opticien op de koffie: “De ogen en de portemonnee moeten in evenwicht zijn!

Van onze redactie
2 februari 2023

“Ik bied mensen een eerlijke prijs voor een goede bril”, vertelt Bjorn Luijten, beter bekend als de Opticien op de koffie.

“Op www.opticienopdekoffie.nl ziet u de tekst “Opticien op Lokatie” staan. Dat omschrijft beter de service die we bieden”, laat de gediplomeerde opticien weten. “En de koffie neem ik altijd mee, want dat zorgt voor gezelligheid tijdens het oplossen van de oogproblemen en het maken van de keuzes voor de juiste bril!”

De Wijchenaar krijgt het steeds drukker, want nogal wat mensen vinden het simpelweg een stuk gemakkelijker om in de thuissituatie geholpen te worden. “Het scheelt een hoop gedoe als je bijvoorbeeld slecht ter been bent of een eind moet reizen. Je kunt op www.opticienopdekoffie.nl gemakkelijk een afspraak maken en dan kom ik graag met mijn apparatuur uw kant op!  Dat kan natuurlijk ook in de avonduren.”

Wist u dat inmiddels tientallen Wijchenaren uitstekend geholpen zijn door onze Bjorn Luijten? Hij adviseert u desgevraagd tevens over de declaratiemogelijkheden van uw bril. “De ogen en de portemonnee moeten namelijk altijd in evenwicht zijn”, lacht de Opticien op de koffie tot slot.


Dit bericht delen:

Advertenties