Voetbal: Woezik wint thuis overtuigend van Berghem Sport

Verslag door Joost Kusters
29 januari 2023
SC Woezik heeft de eerste thuiswedstrijd van 2023 met een overtuigende 3-1 gewonnen. Onder koude weersomstandigheden kwam Woezik eerst door een inschattingsfout van de eigen verdediging na 15 minuten op 0-1 achterstand. Maar Woezik bleef voetballen en maakte Bob Rossen in de 47e minuut alsnog de 1-1 ruststand.

De tweede helft werd geheel door Woezik gedomineerd. Er waren meerdere kansen om de stand snel te vergroten, maar het vizier stond niet altijd scherp. In de 83e minuut was Bjorn Arts trefzeker en scoorde 2-1.

In blessuretijd werd de 3-1 eindstand , na een mooie voorzet van Unal Ozturk, door Danny Vos gemaakt.  Met deze 3-1 overwinning heeft sc Woezik een goede stap naar boven in de ranglijst gemaakt. Aanstaande zondag gaat Woezik op bezoek bij WSV in Apeldoorn.