Vrijwilligers info-ochtend bij Kasteel Hernen

Van onze redactie | Foto's via GLK
24 januari 2023

Kasteel Hernen organiseert op zaterdag 11 februari 2023 van 10.30 tot 12.00 uur een vrijwilligers info-ochtend. Vanwege de groei van kasteel Hernen, zowel in bezoekersaantallen als in het aantal evenementen en activiteiten, wil het kasteel haar team uitbreiden met enthousiaste vrijwilligers.

Erfgoedvrijwilliger
Kasteel Hernen is op zoek naar gastvrouwen/-heren, rondleiders voor schoolgroepen, klussers, ambachtslieden, spelers kasteelbewoners en groene vingers in de kasteeltuin. Op zaterdag 11 februari worden geïnteresseerden ontvangen op kasteel Hernen. Er staan dan vrijwilligers en medewerkers voor ze klaar om hen meer te vertellen over het werken op het kasteel en de taken die bij de functie horen. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Een lekker kopje koffie of thee mag uiteraard niet ontbreken.
 
Kasteel Hernen kidsproof
Kasteel Hernen in Hernen is één van de zeven voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap en Kasteelen. Een middeleeuws kasteel met unieke overdekte weergangen, de pratende lantaarn, de bijzondere belevenis over de verdwenen toren, ambachten en de vele activiteiten. Net als in 2022 mag kasteel Hernen weer de titel 'Kidsproof'-dragen, een geweldige erkenning van de jonge bezoekers aan het kasteel. Deze titel is mede te danken aan de enthousiaste vrijwilligers in en om het kasteel, die op een positieve wijze bijdragen aan de beleving van het bezoek. Kasteel Hernen vindt zijn vrijwilligers goud waard!
 
Datum: zaterdag 11 februari
Tijd: 10.30 -12.00 uur
Locatie: kasteel Hernen, Dorpsstraat 40 - Hernen
Aanmelden: wordt op prijs gesteld via hernen@glk.nl 
Meer info: via 0487 - 531976 of www.glk.nl/hernen
 

Dit bericht delen:

Advertenties