Goede Doelen Actie: Wijchense Worstenbroodjes vandaag weer te bestellen!

Van onze redactie
20 januari 2023

De initiatiefnemers Jos Veltmaat, Richard Lepoutre en Hans de Jong combineerden in 2020 de liefde voor lekker eten en de gedachte om iets goed te doen voor een ander. Zo ontstond het overheerlijke Wijchense Worstenbroodje dat nu aan haar 3e bakeditie begint! 

Het Wijchense Worstenbroodje is uniek in zijn soort. De ingrediënten van het broodje, van eieren tot aan het deeg en het vlees, zijn grotendeels afkomstig van Wijchense bedrijven. Na vele baksessies en heerlijke smaaktesten is uiteindelijk een broodje ontworpen waar de makers voor de volle 100% achter staan. Vol van smaak, rijkelijk gevuld en elke hap genieten!

En dubbel uniek, de volledige winst van deze vrijwilligersactie gaat naar lokale goede doelen! Een van de goede doelen dit jaar is de Wijchense Voedselbank. 

Binnen het bakproces is ook sprake van een leertraject voor leerlingen van het Rijn Ijssel Vakschool Wageningen die hieraan meewerken. En daarnaast speelt ook Stichting Andere Koek een belangrijke rol omdat binnen de dagbesteding ook deelnemers een handje meehelpen.

Helpen jullie mee om van deze actie een succes te maken? De broodjes zijn te bestellen via de volgende link: webshop.hoogeerd.nl/wijchense-worstenbroodjes. Op de website staat ook vermeld op welke dagen en tijdstippen je de bestelling op kan halen in Wijchen of Niftrik. 

We wensen u alvast een smakelijk eten! 


Dit bericht delen: