De Verbindingstafel in Wijkcentrum Wijchen Zuid: samen is leuker!

Van onze redactie
2 januari 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby, sport of een gezamenlijke interesse, zoals theater, reizen, muziek, tuinieren, spelletjes en gezelligheid? Of heb je een talent dat je graag met anderen wilt delen? Dan is de verbindingstafel iets voor jou!
 
Verbindingstafel: wat doen wij?
"Bij de verbindingstafel gaan we samen op zoek naar activiteiten waar je blij van wordt. We komen in kleine groepjes bij elkaar en gaan samen aan de slag om jou te helpen. Als het nodig is helpen we je bij de organisatie van een activiteit of brengen we je in contact met inwoners van Wijchen die dezelfde interesse hebben."
Een deelnemer schrijft: "Het was een gezellige middag, we hebben een mooie fietstocht gemaakt en iemand wist veel over de omgeving te vertellen. Daarna zijn we neergestreken op een terras om deze dag af te sluiten met een lekker drankje. De middag heb ik doorgebracht met mensen die ik heb leren kennen bij de verbindingstafel!"
 
Data voor volgende bijeenkomsten:
17 januari 2023 tijd 19.30-21:30uur wijkcentrum Zuid
14 februari 2023 tijd 14.00-16:00uur wijkcentrum Zuid
21 maart 2023 tijd 19.30-21:30uur wijkcentrum Zuid
 
Aanmelden is fijn: Dat kan via wijkverbindingstafel@gmail.com onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Je kunt ook bellen of appen met 06-39114135
Gratis deelname! Samen gaan we het verschil maken
 
Ed, Jo en Peter vrijwilligers bij MeerVoormekaar
Samen zijn en samen doen geeft meer kwaliteit aan het samen leven.

Meer informatie kan ook gevonden worden op de Facebookpagina:
www.facebook.com/WijchenWijkVerbindingstafel


Dit bericht delen:

Advertenties