Wijchens mediabedrijf Vortical gaat fuseren!

Van onze redactie
5 december 2022

Het Wijchense mediabedrijf Vortical zal gaan fuseren met Bas Govers Video Post-Production uit Hilversum. Vanaf 1 januari 2023 gaan ze samen verder onder de naam Vortical. Dit zal gebeuren vanuit haar 2 locaties in Wijchen. Naast het kantoor heeft Vortical namelijk ook een TV-studio in Wijchen. 

Door deze fusie heeft Vortical méér capaciteit om haar (internationale) klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn!

Vortical is sinds 2013 een full service videoproductiebedrijf dat uiteenlopende video’s produceert. Onder leiding van Thomas Merkus (links op de foto) staat deze filmcrew altijd klaar voor moddervette promotievideo’s, duidelijke instructievideo’s, multicam-registraties, complete series en uitgebreide documentaires. Zowel voor online als op TV.

Bas Govers Video Post-Production verzorgt al 12 jaar videomontages voor de meest uiteenlopende projecten. Van dikke promo’s tot bekende TV-programma’s. Daarnaast stuurt hij post-productie teams aan bij andere televisieproducties in Hilversum.

Bas Govers is al sinds het begin betrokken bij de montage van producties van Vortical. Door de aanhoudende drukte en groei bij beide partijen was het een logische volgende stap om de kwaliteit bij deze groei te kunnen waarborgen.

Met ingang van 1 januari zal Thomas Merkus als producer verantwoordelijk zijn voor de videoproducties van pre-productie tot en met de opnames. Bas zal de post-productie voor zijn rekening nemen en de editors aansturen. Het kantoor in Hilversum zal gesloten worden zodat het team vanuit het kantoor in Wijchen aan de Cornelis Drebbelstraat 18 efficiënt kan werken aan uw productie!

Opdrachtgevers zullen persoonlijk door Bas of Thomas op de hoogte gesteld worden van deze uitbreiding. Meer info op www.vortical.nl


Dit bericht delen:

Advertenties