Voetbal: Alverna-mannen blijven winnen!

Van de redactie
5 december 2022
Alverna 1 op zaterdag blijft ook in de tiende wedstrijd dit seizoen ongeslagen koploper, op bezoek bij sc Valburg werd alweer de achtste overwinning op rij behaald.

Alverna was over de hele wedstrijd de betere ploeg, in de eerste helft kon Valburg het nog aardig bijbenen, en liet het niet verder komen dan 0-1 door Marijn van Deinsen. Na de rust drong Alverna sterker aan en via Twan Franken en Bas Disveld liepen ze uit naar 0-3. Valburg deed nog wat terug in de vorm van de 1-3, maar het slotakkoord was weer voor Alverna. Invaller Maarten van den Heuvel stelde met goed voorbereidend werk Sven Reijnen in staat de eindstand van 1-4 op het bord te zetten.

Alverna treft zaterdag in de laatste wedstrijd dit kalenderjaar thuis Kolping-Dynamo, dat de tweede plaats op de ranglijst deelt met de Treffers.