Inspiratie over PVC doe je op bij Boessenvloeren!

Ondernemers
Van onze redactie
30 november 2022

De eigenaren Amanda en Alex Boessen laten in hun showroom graag het allermooiste PVC zien. 
“Er zitten nogal wat voordelen aan PVC,” laat het ondernemersechtpaar enthousiast weten.

 “PVC is warm en stil. Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. De pvc vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten. Onze producten zijn tevens duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig!”

Boessen pvc-vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

Alex vervolgt: “PVC is hygiënisch en veelzijdig. In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar de stijlvolle pvc-vloer kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.
Ook realistisch en betaalbaar! 

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, de producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen. Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn en toch bieden wij een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs!”

U zult verrast zijn over hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn. Bekijk alles maar eens rustig op www.Boessenvloeren.nl en maak dan een afspraak in de showroom. Bel Alex 06-51630855 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties