Boekencafé bieb met Pascale van Lubeek: voor elke liefhebber van lezen

Van onze redactie
27 november 2022

Pascale van Lubeek presenteert haar debuut Nooit meer onzichtbaar aan een groter publiek. In deze literaire thriller lopen de genres fictie, non-fictie en autobiografie door elkaar.

In een sobere - en daardoor beklemmende - stijl schetst Pascale van Lubeek-de Nier hoe het is om op te groeien in een gezin, dat eigenlijk nooit een gezin is geweest, en te leven met het gevoel schuld te hebben aan de verdwijning van een vriendin. Het mysterie van die verdwijning lijkt de auteur snel prijs te geven, maar op geraffineerde wijze brengt ze de lezer toch weer aan het twijfelen. (Jos Muijres)

Boekentips van de auteur
Pascale van Lubeek was van 2003 tot 2019 docent Nederlands in het voorgezet onderwijs. Als eerstegraads docent gaf ze in die jaren veel boekentips aan haar leerlingen. Daarnaast zit ze al jaren in een leesclub en ze leest meer dan alleen Nederlandse auteurs. Pascale vindt het heerlijk om met anderen leeservaringen uit te wisselen en om te proberen een verhaal te doorgronden.

Lees je graag en vind je het leuk om tips van deze Wijchense schrijfster te krijgen? Kom dan 30 november naar het boekencafé in Bibliotheek Wijchen aan de Campuslaan in Wijchen. Toegang is gratis.

Signeersessie
Uiteraard zal Pascale van Lubeek een toelichting geven op haar boek en op het schrijfproces dat daaraan voorafging. Ook is er deze avond volop gelegenheid om vragen te stellen over Nooit meer onzichtbaar. Het boek is deze avond te koop en Pascale signeert haar boek met liefde en plezier voor je. Prijs roman is €18,00.


Dit bericht delen:

Advertenties