Haarsalon Suus enzo breidt uit!

Van onze redactie
25 november 2022

In de gezellige Haarsalon Suus enzo in Wijchen zijn nu 3 beautybedrijven gevestigd. Suzanne van Zutphen laat weten: “We zijn alweer dik een half jaar open - wat vliegt de tijd! Ik ben ook zo dankbaar voor alle lieve mensen die vertrouwen in ons hebben”

Het zal een drukke tijd worden in de haarsalon aan de Acaciaboulevard 36A rond de aanstaande kerstdagen. Suzanne vervolgt: “Eindelijk na twee jaar lockdown met de kerstdagen mag en kan het weer! Je kunt dan ook beter nu al je afspraak plannen om er met kerst op uw best uit te zien. Bel naar 024-3031113!” www.kapsalonsuusenzo.nl

Ook bij Marley Nailbar - eveneens gevestigd in de haarsalon - is het lekker druk! Marley vertelt: “Hi! Ik ben Marley van nagelsalon ‘Marley Nailbar’. Sinds mei van dit jaar is mijn nagelsalon geopend op de Acaciastraat waar ik iedere week te vinden ben. Van dinsdag tot en met vrijdag mag ik mijn leuke klanten voorzien van een mooi setje nagels. Voor zowel kunstnagels, een ‘natuurlijke nagelbehandeling’ als probleemnagels ben je bij mij aan het juiste adres. Wil jij ook een afspraak maken voor een van deze behandelingen of voor een leuk setje nagels voor de feestdagen? Stuur me dan gerust een berichtje via 06-38777145!” 

En dan nog meer fantastisch nieuws want ook Diana is als 3e bedrijf nu gevestigd aan de Acaciaboulevard! 

“Hi! Ook ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Diana en ik ben van Beauty & Brows BY Dí. Vanaf maandag 28 november ben ik te vinden met mijn nieuwe salon op de Acaciastraat 36A. Je kunt bij mij terecht voor o.a.  Permanente Make-up, Lashlifts, Henna of Hybridbrows, Wimperextensions en nog veel meer. Omdat ik nieuw ben in de salon heb ik een superleuke Openingsactie bedacht! In de gehele maand januari 2023 krijg je 10% korting op AL mijn behandelingen! Wil jij hier gebruik van maken, neem dan even contact met me op via 06-28596493 en dan plannen we samen een afspraak in!”


Dit bericht delen:

Advertenties