Wijchen’s Got Talent in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
22 november 2022

Nieuwe Wijchense talentenjacht tijdens Nationaal Theaterweekend

Op zondagmiddag 29 januari 2023 sluit Theater ’t Mozaïek het Nationaal Theaterweekend af met een wervelende talentenjacht. Niemand minder dan Holland’s Got Talentcoryfee Lisette Brillemans neemt plaats in de jury van dit event, waarmee ze als zesvoudig deelnemer eindelijk eens de andere kant van zo’n wedstrijd meemaakt. Talenten kunnen zich via mozaiekwijchen.nl, instagram en facebook inschrijven voor Wijchen’s got talent, waarbij ieder genre en ieder podiumtalent van harte welkom is.

Het idee voor deze talentenjacht komt van Pim Hermsen, zoon van theatercoördinator Nancy van Nuland. Zij  riep de lezers van de theaterbrochure op om met een nieuw idee te komen voor de zondag in het theaterweekend en vrijwel meteen reageerde Pim daarop met dit plan. Na veel enthousiasme bij collega’s en stagiairs Cédric en Lisa besloot ze om de drie jongeren samen dit idee uit te laten werken met Wijchen’s Got Talent als resultaat.

Pim zal zelf de talentenjacht presenteren en treedt daarmee in zijn moeders voetsporen aangezien zij al jaren diverse evenementen presenteert. Cédric en Lisa zorgen dat achter de schermen alles goed verloopt. Het wedstrijdelement krijgt extra allure door drie zeer uiteenlopende juryleden met ieder hun eigen professionele ervaring met podiumkunsten:

Sandra Pham (schrijver, spoken word- en popartiest, theatermaker)
Sjoerd Willemsen (eigenaar entertainmentbedrijf The Special Guest, acteur)
Lisette Brillemans (zesvoudig deelnemer Holland’s got talent)

Het organiserende drietal roept iedereen die van optreden houdt op om zich aan te melden en hoopt op veel diversiteit in de acts. Deze mogen tussen de 2 en 4 minuten duren en alle leeftijden en genres zijn welkom. Op mozaiekwijchen.nl, instagram en facebook is tot 15 december het aanmeldformulier te vinden voor Wijchense muzikanten, dansers, goochelaars, rappers en andere enthousiaste aanstormende artiesten.


Dit bericht delen: