Voetbal: Woezik kent tegenslagen en verliest thuis

Verslag door Joost Kusters
21 november 2022
Met 4 geblesseerde spelers, waaronder keeper Robert Zaalman, trad Woezik thuis aan tegen Bemmel. Al na 15 minuten stond Unal Ozturk alleen voor de keeper en had twee enorme kansen om te scoren. Het was echter Bemmel die een paar minuten later de openingstreffer maakte.
Woezik had ook geen geluk met de scheidsrechter. Een harde tackle op Eef Rutten werd terecht met een gele kaart bestraft. Toen diezelfde speler van Bemmel 10 minuten later ook Bas Elemans nog harder onderuit schopte, bleef een tweede gele kaart echter uit. Ook een duidelijke handsbal van Bemmel in eigen strafschopgebied bleef onbestraft.
De spelers van Woezik bleven in de eerste helft jagen op een doelpunt, maar met zoveel tegenslag werden de spelers moedeloos.
Gedurende de tweede helft zakte het geloof van Woezik verder weg en kon Bemmel uitlopen tot de 0-3 eindstand. Een wedstrijd om snel te vergeten.