Hockeydames MHC Wijchen verliezen thuiswedstrijd

Verslag door Willem Faassen
21 november 2022
Na drie uitwedstrijden op rij mocht Wijchen D1 weer op eigen veld aantreden. Hoewel het door de vorst nog even afwachten was of de wedstrijd doorgang kon vinden, werd uiteindelijk gewoon om 12.45 uur het eerste fluitsignaal gegeven.

In de eerste helft kreeg Wijchen geen grip op het spel van de bezoekers en leverde het team in de omschakeling te weinig energie. Daarmee was het een slordige eerste helft. Wijchen ging met een terechte 0-2 achterstand rusten.

In de tweede helft probeerde Wijchen meer druk naar voren te geven, wat langzaam ook zorgde voor wat kansen. Pas in het laatste kwart werd het eigen spel daadwerkelijk opgepakt, maar de aansluitingstreffer bleef ondanks twee corners en een aantal kansen uit. Daardoor bleef het 0-2.

Volgende week speelt Wijchen D1 de laatste wedstrijd van deze competitiehelft, uit tegen Phoenix D1.