Tafeltennis: ONI Heren Wijchen kampioen 3e divisie!

Sport
Verslag door Mathie Sakko
21 november 2022

Zaterdagmiddag gingen de Wijchense ONI-heren naar Veenendaal om daar aan te treden tegen de nummer twee Vos occasions/SKF - bij winst zou dat het kampioenschap opleveren.

Natuurlijk met in hun kielzog vele ONI-leden om de mannen aan te moedigen. En dat het spannend zou worden was wel duidelijk: de thuiswedstrijd was slechts een nipte 6-4 overwinning. Minimaal vijf punten moesten worden gehaald, zo niet dan was de laatste thuiswedstrijd beslissend.

En spannend werd het want tot bijna het einde ging het gelijk op en na nog maar twee wedstrijden te spelen stond er nog een 4-4 gelijke stand op het bord. Maar de negende wedstrijd bracht Bob Koch aan alle onzekerheid een einde door zijn partij te winnen en kwam het vijfde punt. Daarna was de Veenendaalse tegenstand gebroken, want de laatste wedstrijd werd ook een Wijchense overwinning.

Bob Koch en Patrick Nieuwendijk wonnen beiden twee partijen Martijn Laurensen éénmaal. Ook in het dubbel waren de ONI-mannen te sterk voor de Veenendaalers Een superprestatie: voor de tweede maal in de ONI-geschiedenis een promotie naar de tweede divisie. Ja, het bleef nog lang onrustig in Veenendaal met feestende ONI-mensen


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties