CV De Berendonckers: "Onthulling nieuwe Hertog van ‘t Vênnegat"

Van onze redactie
19 november 2022

Op zaterdag 26 november zal in Zaal de Markies op Alverna ná 3 jaar dan toch eindelijk een nieuwe Hertog van ’t Vênnegat worden uitgeroepen door carnavalsvereniging de Berendonckers. 9 kandidaten staan te trappelen om samen uit te maken wie het komende Carnavalsseizoen samen met zijn gevolg de scepter over Alverna mag zwaaien.

Het belooft een ouderwets gezellige avond te worden met de muzikale klanken van DJ Johan. De avond begint om 20:00 uur en de entree is gratis. In verband met het volle programma vragen wij u op tijd te zijn! Wij hebben er weer zin in om er een mooi feestje van te maken.

De 9 Hertog kandidaten graag nog even op een rij:

1.    Pieter Duits
2.    Stijn Wessels
3.    Henri van Sonsbeek
4.    Patrick Albers
5.    Mike Heesbeen
6.    Jan van den Berg
7.    Peter Fransen
8.    Roel Wessels
9.    Twan van der Vlist

De afgelopen jaar gekochte Hertogloten zijn uiteraard nog steeds geldig. Het is ook nog mogelijk om nieuwe loten te kopen. Benader hiervoor een van onze leden, de lotto-kandidaten of stuur een e-mail naar info@berendonckers.nl.
Op de onthullingsavond kunt u ook nog loten kopen. Een lot kost € 2,- per stuk, voor € 10,- heeft u 6 loten. De hoofdprijs is een prachtige DAMESFIETS gesponsord door FIETSENSERVICE RICK VAN DEN BERG! Verder nog veel meer mooie prijzen! De uitslag zal via verschillende media worden verspreid.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024