Matrixx presenteert nieuwe Emporium editie: Mysteries of the Sea

Van onze redactie
17 november 2022

Vandaag kondigt evenementenorganisator Matrixx Events een nieuwe editie aan van Emporium Festival. Op zaterdag 3 juni, een week later dan het traditioneel laatste weekend van mei in verband met Pinksteren, zal De Berendonck in Wijchen weer het toneel zijn van het prachtige dancefestival.

Thema: Mysteries of the Sea
Met het nieuwe thema Mysteries of the Sea belooft de organisatie een prachtig uitgewerkt en veelzijdig festival. De kaartverkoop start zaterdag 26 november met tijdelijk €10 korting.

Ruim 30.000 feestgangers zullen op zaterdag 3 juni hun weg weer vinden naar Wijchen, waar Emporium Festival dan plaatsvindt. Verspreid over 7 podia kunnen liefhebbers van allerlei muziekstromingen hun hart ophalen. Bekende house, techhouse en EDM DJ’s; de hipste Urban DJ’s en artiesten; tot aan knallende cross-over namen en beukende hardstyle beats; zelfs de raw hardstyle area keert terug van weggeweest. Ieder podium heeft z’n eigen unieke sfeer en thema, waardoor Emporium met recht ’t grootste en meest complete dancefestival van de regio genoemd mag worden.

Met het nieuwe thema ‘Mysteries of the Sea’ duiken de bezoekers in een mysterieuze onderwaterwereld. Van schattige zeepaardjes en sprookjesachtige zeemeerminnen, tot enge diepzeedieren en de god van de zee Poseidon; je komt ogen te kort op Emporium Festival 2023. Directeur David Brons: “Het uitgewerkte thema is altijd een uniek iets op onze evenementen. Het inspireert onze decorbouwers, het entertainmentteam en onze show ontwikkelaars tot de mooiste creaties. Het draait bovenal om de bezoekers een fijne dag te bezorgen, maar dat doen we ook door ze mee te nemen in een verhaal, een beleving!” Naast de prachtige podia en thematisering staat Emporium bekend om een ruim aanbod eten & drinken, relaxte lounge gebieden en een overweldigende eindshow vol vuurwerk.

Tickets voor Emporium zijn vanaf zaterdag 26 november te koop via Emporium.nl met tijdelijk €10,- korting voor €55,- per stuk. De eerste artiesten worden begin volgend jaar bekend gemaakt via social media.

 Fotograaf: Bobbie Photography


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen