[Foto's] Wijchen neemt warm afscheid van burgemeester Marijke van Beek!

Van onze redactie
15 november 2022

Na ruim tweeënhalf jaar nam waarnemend burgemeester Marijke van Beek op dinsdag 15 november afscheid van de gemeente Wijchen. Samen met vertrekkend gemeentesecretaris Remco Boer nam ze persoonlijk afscheid van inwoners, politici en ondernemers tijdens een afscheidsreceptie in het Kasteel. 

Over haar tijd in Wijchen zegt burgemeester Marijke van Beek het volgende: “Na een moeilijke start in coronatijd, waardoor ontmoeting lastig was, volgde een periode waarin ik van de omgeving en haar inwoners ben gaan houden. Samen met vele anderen heb ik op een prettige manier mogen samenwerken aan de verdere groei en ontwikkeling van de gemeente Wijchen. Nu breekt een nieuwe periode aan en kijk ik met veel plezier terug op een mooie bestuurlijke carrière van 30 jaar.”

Veel mensen denken met een warm gevoel aan de scheidende eerste vrouwelijke burgemeester van Wijchen. Burgemeester Bruls van Nijmegen liet lovend weten: “Marijke van Beek heeft een bemiddelende charme met een bepaalde duidelijkheid! Ik wens je veel mooie dagen met familie en vrienden in Hengelo en wellicht nog een bestuurlijk functie ergens in het land.”

En dat wensen wij de lieve Marijke en haar man ook!

BEKIJK HIER DE FOTO'S


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024