DE- koffiepunten inleveren voor de Voedselbank Wijchen

Van onze redactie
26 november 2022

Gooi uw Douwe Egberts-koffiepunten niet weg, maar besteed ze aan een goed doel. De Lionsclub Wijchen zamelt tezamen met en voor de Wijchense voedselbank Douwe Egberts-koffiepunten in.

De Lionsclub doet dit voor de vierde keer. Voor deze keer staat er gedurende de maand december een speciale doos in de HEMA in Wijchen, ook in beide Jumbo’s, de Plus aan de Tunnelweg en een doos bij Jan Linders in Achterlo. Voor elke 500 waardepunten krijgt de voedselbank een pak Roodmerk koffie. Vorige keer zijn zo meer dan 500.000 punten verzameld, goed voor 1.400 pakken koffie. En als iedereen met Douwe Egberts-punten nu weer meedoet, dan kan dat voor de gezinnen in Wijchen die het niet breed hebben iets moois opleveren.
Het mooiste is als u de punten geteld en in een envelop inlevert. Dat scheelt achteraf veel tellen. De voedselbank heeft aangegeven erg blij te zijn met de actie. Er is juist veel vraag naar koffie en de voorraad van de vorige actie is nagenoeg op.

De Lions organiseren elk jaar acties om geld voor het goede doel in te zamelen of ze steken de handen uit de mouwen bij bijvoorbeeld zorgboerderij De Hagert of het opruimen van het vennengebied.


Dit bericht delen:

Advertenties