Op zaterdag 1 oktober viert Natuur Wijchen haar 31-jarig bestaan.

Verslag door Daniël Duijzer
29 september 2022

De viering van het 30-jarig bestaan is door corona niet van de grond mogen komen. "Dat halen we nu in. Een receptie vooral voor de leden die zich in woord en vooral daad inspannen voor natuur en landschap, milieu en klimaat. Een terugblik naar 31 jaar geleden, een blik op het heden en een vooruitblik. Misschien dat de Wethouder van Natuur nog iets wil zeggen. Of eerbetuigingen van deze of gene organisatie. Maar vooral met elkaar herinneringen ophalen en ideeën voor de toekomst spuien."

De viering vindt plaats in de grote schuur van De Hagert, Leurseweg 10, 6601 ZZ Wijchen (voor uw (fiets-)navigatie). 

"We beginnen om 14.00 uur (praatjes rond 14.20). Om 15.00 kunnen de aanwezigen deelnemen aan een excursie over het terrein van de Hagert (als het weer het toelaat 🌦️). Niet zomaar een zorgboerderij: maar veel aandacht voor natuurinclusief bouwen, circulaire landbouw, ecologische inrichting en andere dingen waar Natuur Wijchen blij van wordt. Rond 16.00 sluiten we af met een laatste glas.

U bent van harte welkom. Voor een goed gesprek over natuur en landschap, milieu en klimaat. Of gewoon om mee het glas te heffen.


Foto: NatuurWijchen.nl


https://natuurwijchen.nl

 


Dit bericht delen:

Advertenties