Lezing bij 't Mozaïek over de weg naar wereldvrede

Van onze redactie
29 september 2022

Op woensdag 12 oktober is er in een lezing in ‘t Mozaïek met als titel 'De mensheid op een keerpunt'. Hierbij worden videofragmenten vertoond van lezingen van de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme. Hij bespreekt de oorzaken van de huidige wereldcrisis en vertelt over het bestaan van vergeëvolueerde mensen, de Meesters van Wijsheid.

In zijn boeken vertelt Benjamin Creme over het doel van het leven, de ziel en evolutie. Onder invloed van kosmische energieën evolueert alles. De tijd waarin wij leven is uniek, omdat het de overgang is tussen twee tijdperken. Daardoor ontstaan er grote spanningen in de wereld.

Veel mensen voelen zich niet meer thuis in de oude structuren en verlangen naar vrede en rechtvaardigheid. Terwijl de wereld zucht onder verdeeldheid, gaat de mensheid beseffen dat zij één is en moet gaan samenwerken, wil zij een toekomst hebben.

Dit is ook de oplossing die de Meesters van Wijsheid voorstellen. Het economische systeem dat leidt tot ongelijkheid en oorlog, zal plaats moeten maken voor wereldwijde samenwerking. Samen delen van voedsel en grondstoffen zal wereldvrede en een menswaardig bestaan voor iedereen mogelijk maken.

Benjamin Creme voorspelt het spoedige naar voren treden van de Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya. Er zijn vele tekenen die de komst van de nieuwe wereldleraar aankondigen, zoals graancirkels en andere ‘wonderen’.

Stichting Share Nederland is een ideële organisatie zonder winstoogmerk.
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: ‘t Mozaïek, Campuslaan 6, 6602HX Wijchen
Entree: gratis (vrijwillige bijdrage)
Info: www.sharenl.org


Dit bericht delen:

Advertenties