Jochen Otten met "Zijn stinkende best" in Theater ´t Mozaïek!

Kunst en Cultuur
Van onze redactie
27 september 2022

Jochen Otten kijkt in dit programma naar zichzelf en zijn eigen generatie. Een generatie die het moeilijk heeft met het niet kunnen inlossen van de veel te hoge verwachtingen en de belachelijke eisen die ze stelt aan het leven. Generatie nix. De patatgeneratie. Een generatie die de scheefgroei niet wil zien, en denkt dat ze overal recht op heeft. Jochen zal zijn stinkende best doen om die bubbel door te prikken.

Zijn stinkende best is een programma waarin Jochen Otten de meest hilarische en treffende stukken uit zijn oeuvre verzameld heeft. Tijdloze grappen, die een nieuwe plek vinden in een verhandeling over het falen van deze tijd. De mens is een soort wensmachine geworden die elke dag zijn eigen tekort schept door te veel te willen!

De pers over Opgekropt staat netjes:

“Tomeloze energie […] grove grappen en gelukkig een flinke dosis zelfspot”– Brabants Dagblad

“Een onafgebroken stroom aan goed materiaal” – Theaterkrant

“Een heerlijk avondje cabaret. Voor je het weet is de anderhalf uur durende show om.” – I Love Theater

Over Jochen Otten:
Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 900 miljoen views op YouTube. Zijn voorstelling Troosten werd in 2021 uitgezonden op SBS6. Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in KlokhuisStudio Snugger, in films als Jackie en OopjenBelladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen en hij was radiocolumnist voor de BarryPafShow op 100% NL.

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl  

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

  • Datum: donderdag 20 oktober                                                           
  • Tijd: 20.15  uur   
  • Locatie: Theaterzaal
  • Artiesten: Jochen Otten
  • Voorstelling: Zijn stinkende best
  • Genre: Cabaret
  • Prijs: € 19,50


Dit bericht delen:

Lees ook