Voetbal: AWC wint topper tegen HVCH uit Heesch en is nu koploper

Sport
Verslag door Peter van der Hoeven
25 september 2022

Vandaag de topper tegen het bovenaan staande HVCH uit Heesch. AWC startte met goed voetbal over de vleugels., waar Bas Brussaard zich lekker voelde. Ook Jorn Reuvers duelleerde stevig met de voorstopper.

De eerste kans was voor Yoeri Hubers, maar hij kon de bal niet in de hoek krijgen en schoot net naast. Ook HVCH kreeg kansen, maar de AWC-keeper Tijn van de Groes stond goed. Na een mooie aanval via Bas Brussaard, Jorn Reuvers en weer Bas was het Fren Stevens die de bal binnenschoot 1-0.

HVCH probeerde te antwoorden, maar ook de AWC-achterhoede stond onder leiding van Nicky van de Groes erg goed. Ruststand 1-0.

Na de pauze ging HVCH de lange bal hanteren en dit was voor de achterhoede van AWC niet moeilijk te pareren. De uitbraken waren gevaarlijk van AWC, maar dit leidde niet tot goals, al waren ze er wel steeds dichtbij. In het verloop van de tweede helft wisselde AWC diverse keren. In het veld kwamen Jaap Jansen, Daan de Bruijn, Vinay, Wiebe en Cas. Het bleef tot het einde spannend met nog een rode kaart voor een aanvaller van HVCH die doorliep op Tijn. Die kon gelukkig verder spelen.

Eindresultaat een prima 1-0 en AWC is koploper met 12 punten.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties