Driessen Makelaardij: 'Op zoek naar een leuke hoekwoning? Lees dan gauw verder'

Ondernemers
Van onze redactie
21 september 2022

Deze fijne hoekwoning is niet alleen prettig qua indeling en situering in de wijk, maar kent vele extra’s. Zo is er aandacht besteed aan het (extra) isoleren van de woning (o.m. een luxe schuifpui en tuindeur met triple glas en dubbel geïsoleerde vloer met vloerverwarming) en het plaatsen van 8 zonnepanelen, wat heeft geresulteerd in een voor het bouwjaar zeer groen label B.

Zowel aan de voor- als achterzijde kijk je vrij weg. Aan de voorzijde kijk je vanuit de keuken in de tegenovergelegen straat en aan de achterzijde is het één groene oase met veel privacy. De zijtuin is van de gemeente aangekocht waardoor het perceel in oppervlakte is gegroeid en er over eigen grond een tweede ontsluiting van de achtertuin te realiseren is.

Aan de binnenzijde is alles in orde. Er is een relatief jonge keuken in hoekopstelling die is voorzien van een fraai Boretti fornuis en diverse ingebouwde apparaten. De badkamer en het overige sanitair is basic maar prima in orde.

🏡 𝘿𝙞𝙚𝙥𝙫𝙤𝙤𝙧𝙙𝙚 𝟮𝟮𝟴𝟱, 𝙒𝙞𝙟𝙘𝙝𝙚𝙣
📌 𝙑𝙧𝙖𝙖𝙜𝙥𝙧𝙞𝙟𝙨 € 𝟯𝟮𝟱.𝟬𝟬𝟬,= 𝙠.𝙠.
✅ 𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚𝙡𝙖𝙗𝙚𝙡 𝘽
☎️ 𝙀𝙚𝙣 𝙠𝙞𝙟𝙠𝙟𝙚 𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣? 𝘽𝙚𝙡 𝟬𝟮𝟰-𝟲𝟰𝟵𝟬𝟭𝟬𝟬 

Indeling:
Begane grond: Tuingerichte woonkamer met nieuwe schuifpui én deur naar het terras van de zonnige (voornamelijk zuidelijk gelegen) achtertuin. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De hoekopstelling in lichte kleurstelling is voorzien van een luxe Boretti fornuis met 6 pitten en een grote oven. Daarnaast is er een ingebouwde vaatwasser en een losse koel-vriescombinatie.

1e verdieping: De slaapkamer aan de voorzijde grenst aan het dakvlak en heeft een dakraam en bergruimte achter het knieschot. De 2 overige slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd, daar waar de gevel tot en met deze verdieping recht is. De badkamer is in 2003 gerenoveerd. Deze is voorzien van een ligbad, wastafel en licht tegelwerk en een anti slipvloer. De aansluiting van de wasmachine is op de badkamer.

2e verdieping: voorzolder met diverse opbergmogelijkheden. Ruime slaapkamer met dakraam voorzien van zonwering en verduistering en cv aansluiting, bergruimte achter knieschot en hoge nok (mogelijkheid voor entresol/vliering).#woningtekoop #makelaarinwijchen #woneninwijchen #gezinswoning #wijchen #funda #woningaanbod 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties