Tafeltennis: ONI-heren uit Wijchen starten voortvarend

Sport
Verslag: Mathie Sakko
18 september 2022

Deze laatste competitiedag was voor de ONI-mannen een heel spannende. Op bezoek kwam titelkandidaat Arnemuiden op bezoek. De uitwedstrijd hadden de mannen verloren met 6-4 en Arnemuiden was de koploper en moest winnen om kampioen te worden.

Na de lange en hete zomer werd het weer eens tijd om de tafeltenniszaal in te gaan.. En afgelopen weekend ging de landelijke competitie weer van start. De Wijchense mannen treden ook deze competitie weer aan in de landelijke 3e divisie.
Binnen het team zijn er wel wat veranderingen. Lennart van Vooren en Paul Sommers zijn vertrokken en daarvoor in de plaats is Patrick Nieuwendijk gekomen. Patrick komt van Avanti uit Hazerswoude, de club waar Bettine Vriesekoop ooit haar carrière begon.
Op deze eerste speeldag kwam Red Stars uit Venraij op bezoek. Al snel bleek dat Martijn Laurensen en Bob Koch het tafeltennissen nog niet verleerd hadden. Ze wonnen al hun partijen en samen ook nog het dubbel. Patrick moest nog even wennen, hij heeft dan ook wat langer dan een hete zomer niet gespeeld en won één partij. Een mooie 8-2 zege was daardoor een prima resultaat. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

De jeugd was helaas veel minder succesvol. Zij kregen een kandidaat voor het landskampioenschap op bezoek en moesten een 9-1 nederlaag incasseren. Alleen Job Zalmé wist er één te winnen en de Wijchense eer te redden.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties