AWC wint moeizaam van Halsteren, moet zondag naar Kampong

Sport
Van onze redactie
16 september 2022

In aanloop naar de uitwedstrijd van AWC, a.s. zondag tegen Kampong, hier de terugblik op de vorige match. Afgelopen zonnige zondag 11 september stond de thuiswedstrijd van AWC tegen het altijd moeilijke Halsteren op het programma. De ploegen waren in evenwicht en er waren maar weinig kansen in de eerste helft. 

Verslag: Peter van der Hoeven

Halsteren mocht een vrije trap nemen buiten de zestien maar deze ging naast. Ook AWC kreeg via Jorn Reuvers een kansje, maar Jorn kon er zijn voet net niet achter zetten. Zo verliep de eerste helft in 0-0.

De tweede helft een iets beter AWC, dat meer aandrong maar dat nog niet leidde tot grote kansen. Halsteren scoorde wel maar dit was in buitenspelpositie. Na een aantal wissels aan beide zijden zag je dat de ploegen voor de winst gingen. Maar nog steeds geen doelpunten.

In de blessuretijd was het Boy Visser die slim wegdraaide in de zestien, zijn tegenstander hield hem vast en de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Deze mogelijkheid liet Jorn Reuvers zich niet ontnemen en knalde de 1-0 binnen. De keeper zat er nog wel aan maar de bal was te hard.

De vreugde was groot bij AWC. Alle spelers die op de bank zaten vlogen het veld op om het doelpunt te vieren. Hierna floot de scheidsrechter af. Een prima resultaat.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties