Gratis jeu-de-boules-lessen 2022

Recreatie
Van onze redactie
14 september 2022

Het bestuur van Le Chateau: "Wegens succes van de vorige jaren gaan we weer een training starten voor mensen die kennis willen maken met dit spel en voor nieuwe leden van Le Chateau. Voor deze mensen start de training met basisbeginselen, hoe jeu de boules gespeeld moet worden."

De oefenstof is samengesteld door Fons Gijselhart en gebaseerd op zijn ervaring,  geraadpleegde lectuur en de reglementen. In de overtuiging dat ook hij de bouleswijsheid niet in pacht heeft, maar wel met de overtuiging dat hij deze stof over kan brengen.

De training wordt gegeven door ervaren spelers van Le Chateau.

"Het is de bedoeling  de trainingen te houden op de donderdagavonden 13 okt, 20 okt, 27 okt, 3 nov, en 10 nov 2022 van 19.30 tot 22.00 uur, en we rekenen er dan ook op dat u deze 5 avonden komt. De training wordt gehouden bij petanque vereniging Le Chateau, Veenseweg 17 Wijchen.

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden, met uitzondering van je eigen kostbare tijd. Wil je meedoen aan deze training, geef het zo snel mogelijk door, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen."

Fred Verweij 06-415 62 888, of fredverweij@gmail.com


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties