MEGA OPVALMOMENT: Kermis 2022 ook voor Wijchense bedrijven!

Kermis
Van onze redactie
4 september 2022

 “We gaan maar liefst 8 series kermisfoto’s en een leuke video maken tijdens Kermis 2022!”, vertelt het mediateam van Wijchensnieuws enthousiast!

De online nieuws- & entertainmentmedia van Wijchen met een bereik van 12.690 dagelijkse volgers zullen ook dit jaar weer veel feestvierende Wijchenaren laten zien. “Van vrijdag 16 september t/m dinsdag 20 september plaatsen we op Website, Facebook, Instagram en Twitter 8 leuke fotoseries en een video van de Wijchense Kermis. En we weten dat hier dagelijks duizenden mensen naar gaan kijken. Leuk toch?!”

Dit event is natuurlijk ook interessant voor het bedrijfsleven - en er hebben zich al 6 bedrijven aangemeld om tussen de fotoseries en in de video zichtbaar te zijn. “We hebben nog wel een beperkt aantal plekken vrij, want het moet wel een beetje exclusief blijven”, laat eigenaar John Vrolijks weten.

De kosten om als bedrijf 9x prominent zichtbaar te zijn is €150,- excl. Ondernemers kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 15 september opgeven via john@wijchensnieuws.nl of even bellen met 06-21424309.

De Wijchense Kermis: dat wil je toch niet missen!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties