Familiequiz door Upbeatles bij Theater 't Mozaïek

Van onze redactie
22 juni 2022

't Mozaïek meldt ons: "We sluiten ons Zomertheater af met een bijzonder gezellige activiteit: de familiequiz. Upbeatles, dé quizmaker van onze regio en inmiddels heel Nederland, presenteert een speciale familiequiz waar je met je hele gezin aan mee kunt doen."

"In verschillende ronden - waaronder een plaatjes- en audioronde - testen we jullie algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap. Van Harry Potter tot Bassie & Adriaan, de variatie is groot en daarom raden we aan om teams te maken met een grote leeftijdsvariatie erin. Alle teams strijden onderling om mooie theaterprijzen, de grootste winst zit natuurlijk in die gezellige middag met je familie. Hoewel, dat ligt er natuurlijk aan hoe fanatiek je familie is ;-)

Deze quiz speel je dus met jong en oud in één team van maximaal 6 personen. Is je familie groter? Dan maak je toch gewoon twee of meer teams. En is je familie kleiner, dan mag je natuurlijk ook meerdere families combineren in één team. De minimumleeftijd van 6 jaar is vanwege de langere spanningsboog die kinderen nodig hebben voor deze quiz. Kinderen uit minimaal groep 3 zijn het meer gewend om al wat langer op te letten, vandaar dit advies.   

De kosten van de familiequiz bedragen €15,- per team. Je boekt dit net als een theaterticket en kan dus maximaal één ticket bestellen. Heb je meer teams binnen één familie, dan dien je dus meerdere boekingen te maken. Ieder team ontvangt t.z.t. een mail waarin we nog wat vragen voor je hebben, zoals jullie teamnaam en het aantal deelnemers.

Adviesleeftijd: 6+

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl.  

Datum: zondag 10 juli. Tijd: 14:00 uur. Prijs: € 15,- per team (maximaal 6 personen).


Dit bericht delen:

Advertenties