Koninklijke onderscheiding voor Twan van Bronkhorst

Van onze redactie | Foto via gemeente Wijchen
16 juni 2022

Donderdagavond 16 juni 2022 reikte burgemeester Marijke van Beek een Koninklijke onderscheiding uit in Kasteel Wijchen aan de heer Twan van Bronkhorst uit Hernen. Op 26 april werd de heer Van Bronkhorst benoemd tot wethouder en kwam er een einde aan vier periodes aan de raadstafel. Als waardering voor zijn inzet als volksvertegenwoordiger gedurende deze periode, is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer A.A.A.M. (Twan) van Bronkhorst kwam in 2006 in de raad voor de Lokale Dorpspartijen. Via de Fractie Van Bronkhorst volgde het raadslidmaatschap bij Kernachtig Wijchen. Hier werd hij fractievoorzitter en daarmee lid van het presidium, en plaatsvervangend voorzitter van het presidium.

Twanan Bronkhorst was in twee raadsperiodes lid van de Auditcommissie van de raad. Hij hield daarin de inkomsten en uitgaven van de gemeente goed in de gaten. Ook was hij voorzitter tijdens commissievergaderingen en informatiebijeenkomsten. Daarnaast was hij de laatste jaren voorzitter van de Agendacommissie.


Dit bericht delen:

Advertenties