Sport Studio Grave: “Met Rots & Water wordt je meer bewust van je eigen kracht!”

Ondernemers
Van onze redactie
14 juni 2022

Eigenaresse Femke Sewalt laat aan de Maasstraat 23 in Grave weten: “Rots en Water is een activiteit die je bewust maakt van je eigen kracht en is een psychofysieke weerbaarheidstraining. Je leert bij deze training door iets te doen met vooral veel beweging, en hier vervolgens over na te praten."

"Rots en Water is voor veel verschillende doelgroepen mogelijk en is ontwikkeld voor kinderen en jongeren maar door de jaren heen zijn doelgroepen zoals autismespectrum inclusief ADHD, mensen met trauma-ervaringen en volwassenen succesvol toegevoegd!" 

De training bestaat vooral uit actieve, fysieke en speelse activiteiten. Tevens werkt Sport Studio Grave veel aan sociale en communicatieve vaardigheden. Tijdens de training leer je om op een goede manier voor jezelf op te komen en rekening te houden met een ander. Ook leer je het beheersen van je emoties en energie of het juist te uiten daarvan. Je leert beter focus te houden en hoe je rustig kunt worden en blijven. Ook leer je hoe je stevig kunt staan, bij jezelf te blijven en duidelijk NEE te kunnen zeggen als je iets niet wilt. Je leert samen met andere te leven en te werken. 

“Je gaat je na deze training rustiger, sterker en zekerder voelen." laat Femke beslist weten. 

Deelnemen? 

Wil je deelnemen aan de Rots- & Watertraining of heb je aanvullende vragen over deze activiteit? Meld je aan of stel je vraag via de contactpagina, mail naar info@sportstudiograve.nl of bel met 06 4482 0732


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties